Bárányfelhőblog

Ez itt a miskolci Bárányfelhő zenekar blogja.

Archívum

Mindenféle

2008.04.15. 20:06 baranyfelhozenekar

2007. augusztus 23-ára meghívást kaptunk Bódvarákóra egy eltés gólyatáborba, ahol nagyszámú vidám közönségnek játszhattunk. Rittyentettünk egy közel másfél órás koncertet, a hangosítás fura volt, az erősítők recsegtek, de azért igyekeztünk :) A hanganyag kész, a videóra még várni kell…

2007 tavaszán elkészítettünk két demófelvételt az Ifiház és a Boon közös tehetségkutatójára:

Where I go
Medúza

A közeljövőben remélhetőleg sikerül több felvételt is készítenünk egy szimpatikus stúdióban, a tervek között szerepel a mymusic, vagy – ha elkészül valaha – Kubus Pistiék stúdiója. Még nem tudjuk, mikor lesz, de lesz, és jó lesz, igen jó lesz ;)

Az április 21. délelőtti Ifiházas tehetségkutatón a Medúzát és a Where I go-t adtuk elő, és úgy tűnik, elég jól szóltak, mivel május 13-án felléphettünk a Szinva-teraszon! Utóbbi koncertről hang- és képfelvételek is készültek, egész jó minőségben! Köszönjük a sok szurkolónak és jelenlévőnek! :) Még néhány képet találtok errefelé!

2007. április 21-én este megvolt a színes, szélesvásznú hermanklubos fellépésünk, az élménybeszámolók alapján egész jól sikerült, nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek! Képek itt, itt és itt! Köszönet Nagy Tsabának, Héthársi Petinek, Blaskó Kristófnak, Urbán Marcinak és minden jelenlévőnek! Talán majd egyszer videó is lesz belőle, egyelőre csak a hanganyag van meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranyfelhozenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr41427123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása