Bárányfelhőblog

Ez itt a miskolci Bárányfelhő zenekar blogja.

Archívum

JMB rockfeszt 2008, Kafa

2008.06.27. 21:33 baranyfelhozenekar

Elmondhatjuk magunkról, hogy azon kevés szerencsés zenekar közé tartozunk, akiknek sikerült fellépniük a 2. JMB-fesztiválon a Csanyikban :) A 3+1 napos rendezvénynek ugyanis csak a nulladik és az első napja került megrendezésre, a többit különböző problémák miatt le kellett mondaniuk a szervezőknek. Mi szerencsére az első napra lettünk beosztva. Kaptunk egy színpadot lent egy eldugott katlanban, volt jó hangosításunk, volt némi hozott és némi helyi közönségünk, volt utánunk Zanzibár meg Omen meg sokan mások, szóval így. A megőrzött JMB-fesztes karszalagokat beváltják a következő Nász-fesztiválra vagy a harmadik JMB-re belépő gyanánt. (Közérdekű közleményünket hallották :))

Most szombaton pedig elutazunk egészen az abaújdevecseri kastélykertig, hogy részt vegyünk egy kafa kis bulin (többek között) a Hellómivannal, az Acoustic Enemy-vel és a Kowalsky meg a Vegával. Mi kb félkilenctől játszunk, mások máskor, gyertekeeel :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranyfelhozenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr69542664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása