Bárányfelhőblog

Ez itt a miskolci Bárányfelhő zenekar blogja.

Archívum

utoljára

2009.02.12. 22:53 baranyfelhozenekar

sziasztok.

a zenekar nemrégiben arra jutott, legjobb lesz, ha beláthatatlan időre felfüggeszti eddigi tevékenyégét, és helyet ad rengeteg más dolognak, zenének, szabadidőnek, zenekarnak, szórakozásnak, pihenésnek és akárminek, fellélegezhetnek a szombatok és a gyöngyhagymák, amelyeket eddig Dávidkáéknál töltöttünk és költöttünk el, és végre hely is lesz a pincében, nem csak hangszerek. egy szó mint száz, feloszlunk, de nem kizárt hogy egyszer-egyszer még találkoztok velünk valamilyen felállásban és összetételben.

most pedig még egy leges-leges-legutolsó alkalommal együtt láthattok-hallhattok minket, ha megtiszteltek bennünket jelenlétetekkel 2009. február 20-án pénteken este a Corner Stage-ben. mi ott leszünk kb 20:00-tól kifulladásig, és ha van kedvetek hozzá, akkor Ti is.

köszönjük az eddigi szurkolást, grizzlys képek jobb szélen (valamint itt), a pénteki búcsúkoncerten pedig Mindannyiótokra számítunk, akik csak egy kicsit is ismertétek és kedveltétek a zenekart és/vagy tagjait :)

a Bárányfelhő zenekar nevében:

Boti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranyfelhozenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr63940081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása