Demó

2008.04.15. 20:10 baranyfelhozenekar

Nos hát, Kedves Érdeklődők, a Bárányfelhő örömmel jelenti, hogy végre (végre!) elkészült a Zenekar első hivatalos demója! Az alább olvasható szavazás eredményeképpen néhány napra (estére, éjszakára) beugrottunk a Citysound stúdióba, hogy aztán szépen, lassan, kicsit túlvállalva magunkat, de azért elkészüljön három felvétel… Szóval: kész vannak :)

Pár nappal ez után a csodás esemény után nekiláttunk borítót meg lemezeket tervezni, szerezni, és pici, színes, különlegesborítós lemezeket csinálgattunk… a Vian klubban még aznap este el is fogyott az összes :) De fogunk még eszkábálni párat, szóval igény szerint lehet érdeklődni a demó után a zenekarnál, akár telefonon, akár emailben, akár iwiwen, de legfőképpen személyesen, koncerten! Nézegessétek az iwiweteket, hogy hol, mikor találkozhatunk legközelebb… Várunk Benneteket!

És ha a Vian klub környékén jártok, a pultnál bedobhattok egy cetlit egy korsóba, és ha a cetlin a zenekar neve van, a korsó pedig nem az egyik vendégé, akkor jó lesz… Remélhetőleg Mindenkinek! (Mi szeretnénk a Városháztéren szilveszterezni, Ti nem? :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baranyfelhozenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr87427138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása